Bransje
Fagområde
Som baker lager du gjærdeiger til forskjellige brød- og kakeprodukter. Dette kan være blant annet brød, boller, baguetter, pizzabunner og så videre.
Utlysinger | Organisasjoner |
Utdannelse | Les mer om |
En god barista kjenner hele prosessen fra innhøsting av kaffebær til en ferdigtraktet god kopp kaffe servert i foretningen. Baristaen behersker espressomaskinen og lager høy og lik kvalitet på kaffedrikkene, hver gang.
Utlysinger | Organisasjoner |
Utdannelse | Les mer om |
Som bartender tar du imot bestillinger og mikser drinker. Bartendere klargjør drikkevarene, både alkoholholdige og alkoholfrie, og kommer med anbefalinger til gjestene.
Utlysinger | Organisasjoner |
Utdannelse | Les mer om |
En guide leder omvisninger i byer, museer og i lokalmiljøet, for å vise turister eller andre reisende severdigheter.
Utlysinger | Organisasjoner |
Utdannelse | Les mer om |
Som hotell og resturantsadministrator er du kvalifisert for en rekke jobber innen hotell og restaurant og i andre bedrifter i service- og tjenesteytende sektor.
Utlysinger | Organisasjoner |
Utdannelse | Les mer om |
Arbeider med generelle fag og felt i forbindelse med driften av et hotell.
Utlysinger | Organisasjoner |
Utdannelse | Les mer om |
Hotellsjefer har ansvar for daglig drift og planlegging rundt virksomheten på hotellet. Dette innebefatter både økonomisk og administrativt ansvar samt styring av de forskjellige avdelingene i bedriften.
Utlysinger | Organisasjoner |
Utdannelse | Les mer om |
En hovmester har ansvaret for serveringen og er arbeidsleder for servitørene i en restaurant eller på et hotell.
Utlysinger | Organisasjoner |
Utdannelse | Les mer om |
En husøkonom og serviceleder er utdannet til lederoppgaver innenfor miljø-, drifts- og servicearbeid i store bygg og bedrifter både i privat og offentlig regi. En husøkonom og serviceleder skal kunne...
Utlysinger | Organisasjoner |
Utdannelse | Les mer om |
En institusjonskokk er en kokk som arbeider på store institusjoner hvor det er lagt opp til effektiv og hygienisk produksjon av store mengder mat.
Utlysinger | Organisasjoner |
Utdannelse | Les mer om |
Ordning hvor student og nyutdannet jobber med relevante oppgaver i en bedrift i en kort periode. Vanligvis ubetalt.
Utlysinger | Organisasjoner |
Utdannelse | Les mer om |
Kabinbesetning er fellesbetegnelsen på flyvertinner, flyverter og pursere. Kabinbesetning er de kabinansatte om bord på et fly som har ansvaret for passasjerenes sikkerhet og service konsept.
Utlysinger | Organisasjoner |
Utdannelse | Les mer om |
Store kjøkken har gjerne plasser for kokkelærlinger og -assistenter. Det er også mulighet for å jobbe som kjøkkenmedarbeider i små institusjoner, i barnehager og på skoler.
Utlysinger | Organisasjoner |
Utdannelse | Les mer om |
- 1
- 2