Bransje

Fagområde

Søkeresultat 11 yrker
Sorter
Som hotell og resturantsadministrator er du kvalifisert for en rekke jobber innen hotell og restaurant og i andre bedrifter i service- og tjenesteytende sektor.
Utlysinger Organisasjoner
Utdannelse Les mer om
Hotellsjefer har ansvar for daglig drift og planlegging rundt virksomheten på hotellet. Dette innebefatter både økonomisk og administrativt ansvar samt styring av de forskjellige avdelingene i bedriften.
Utlysinger Organisasjoner
Utdannelse Les mer om
En hovmester har ansvaret for serveringen og er arbeidsleder for servitørene i en restaurant eller på et hotell.
Utlysinger Organisasjoner
Utdannelse Les mer om
En husøkonom og serviceleder er utdannet til lederoppgaver innenfor miljø-, drifts- og servicearbeid i store bygg og bedrifter både i privat og offentlig regi. En husøkonom og serviceleder skal kunne...
Utlysinger Organisasjoner
Utdannelse Les mer om
Kjøkkensjefer leder driften av kjøkkenet ved storhusholdninger, hoteller og restauranter. De planlegger og organiserer arbeidet, rettleder personalet og fører tilsyn med arbeidet.
Utlysinger Organisasjoner
Utdannelse Les mer om
En kokk er en faglært yrkesutøver som står for produksjonen av mat i enten hotell- og restaurantbransjen, boligplattformer og skip, eller ved institusjoner.
Utlysinger Organisasjoner
Utdannelse Les mer om
Reiselivskoordinator er en spesialisering innen reiselivsbransjen som gir et godt utgangspunkt for de fleste jobber i reiselivsnæringen.
Utlysinger Organisasjoner
Utdannelse Les mer om
Resepsjonister tar imot gjester ved hoteller, store arbeidsplasser eller andre steder med behov for resepsjon.
Utlysinger Organisasjoner
Utdannelse Les mer om
Restaurantsjefer arbeider vanligvis ved større hoteller, og gjerne med flere restauranter. Restaurantsjefen har hovedansvaret for den daglige driften av restauranten
Utlysinger Organisasjoner
Utdannelse Les mer om
Servitør er en yrkesutøver som betjener gjester i restaurant og hotell.
Utlysinger Organisasjoner
Utdannelse Les mer om
Vinkelnere er faglært i hotell- og restaurantnæringen med en spesialisering innen vin.
Utlysinger Organisasjoner
Utdannelse Les mer om