Chaine har i lengre tid bidratt med pengepremier til lærlingekonkurranser som fører frem til NM i kokekunst i Stavanger, dessuten arrangerer Chaine årlig kokke- og sommelierkonkurranser for medlemsbedrifter. Et viktig mål er å bidra til utviklingen av restaurantfaget i Norge ved å fremme kokk, servitør og sommelier som yrke. Med ønske om å bistå både faglærte og ufaglærte som gjennom ulike prosjekter og tiltak vil bidra til å ivareta mattradisjoner og etikette, og/eller videreutvikle restaurantfaget, mat- og drikkekunst, tilbyr Chaine årlige stipender på inntil kr 30 000,-.
Hvem kan søke?
Geografisk betinget?
Antall utdelinger
Ikke spesifisert
Om støtteordningen
Aktuelle utlysninger for denne støtteordningen
Vi har ingen registrerte utlysninger for denne støtteordningen.
Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Om Chaine des Rotisseurs Norge
Med 25 000 medlemmer i 75 land har Chaîne som formål å forene amatører og profesjonelle med stor interesse for mat, vin og det gode måltid. Gjennom lokale og nasjonale arrangement viderefører vi gamle tradisjoner samtidig som vi opplever det nyeste innen kokekunst. Vi er et fransk gastronomisk broderskap med internasjonal tilslutning som kan føres tilbake til 1248. I Norge er vi i dag ca 800 medlemmer.
Dette er en redaksjonell oppføring av legat / stipend for stipendportalen.no. Informasjon er hentet fra Chaine des Rottisseurs nettsider chaine.no